ΙΣΤΟΡΙΚΟ

Η Εταιρεία J.P. Lifts Ε.Π.Ε. ιδρύθηκε από τον Γιάννη Πομώνη μετά από πολυετή εργασία του σε πολυεθνικές εταιρείες του κλάδου με όραμά την δημιουργία «μιας εταιρείας που λειτουργεί με τους κανόνες πολυεθνικής και με προσωπική επαφή μεταξύ αυτής και των πελατών της όπως μια μικρή οικογενειακή επιχείρηση».

Από το 2003 η εταιρία μας έχει εγκαταστήσει και συντηρεί πλείστους ανελκυστήρες όλων των κατηγοριών, όπως ανελκυστήρες χωρίς μηχανοστάσιο τελευταίας τεχνολογίας, ανελκυστήρων Νοσοκομείων, Διαγνωστικών Κέντρων, Εμπορικών Καταστημάτων, Τραπεζών, Super Market, Κτιρίων Γραφείων και επαγγελματικής χρήσεως γενικότερα, Κατοικιών καθώς και ειδικές κατασκευές σε Βιομηχανικά Κτίρια.

Σήμερα, η εταιρεία μας συντηρεί πάνω από 700 ανελκυστήρες και κυλιόμενες κλίμακες στον Νομό Αττικής, αλλά και στην υπόλοιπη Ελληνική Επικράτεια.


Η οργάνωση της εταιρείας μας είναι φτιαγμένη για να παρέχει εξυπηρέτηση μέσα από «ευέλικτες» διαδικασίες, πιστοποιημένες με ISO 9001:2008, όχι μόνον στους συνεργάτες μας αλλά και στους υποψήφιους πελάτες μας.

Η οργάνωση της εταιρείας μας είναι φτιαγμένη για να παρέχει εξυπηρέτηση μέσα από «ευέλικτες» διαδικασίες, πιστοποιημένες με ISO 9001:2008, όχι μόνον στους συνεργάτες μας αλλά και στους υποψήφιους πελάτες μας διατηρώντας τη προσωπική επαφή της μικρής εταιρείας και τη μεθοδολογία της πολυεθνικής που επί τόσα χρόνια υπηρετούσαμε. Πλέον αυτών η εταιρία μας διαθέτει ιστοσελίδα «www.joplifts.gr» για άμεση οποιαδήποτε στιγμή ενημέρωση.

Οι μηχανισμοί που χρησιμοποιούμε είναι ότι καλύτερο διατίθεται από την Ελληνική και Ευρωπαϊκή βιομηχανία, κατασκευάζονται στο ίδιο εργοστάσιο έτσι ώστε να υπάρχει πλήρη συμβατότητα μεταξύ τους, απαραίτητη προϋπόθεση για ομαλή, απρόσκοπτη, και ασφαλή λειτουργία στη διάρκεια του χρόνου, και φέρουν πιστοποιητικό.