ΟΙ ΑΡΧΕΣ & ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΜΑΣ

• ΤΙΜΙΟΤΗΤΑ & ΑΝΘΡΩΠΙΑ:
Σεβόμαστε τους νόμους και επιβραβεύουμε την εντιμότητα και την ηθική, λέμε την αλήθεια και δεν ανεχόμαστε το ψέμα και την κακοήθεια πουθενά. Πρώτα κάνουμε αυτοκριτική, και μετά κριτική. Είμαστε δίκαιοι. Αγαπάμε και νοιαζόμαστε τον άνθρωπο, τον πελάτη, τον συνεργάτη, τον εργαζόμενο μας. Ότι μας ανατίθεται, το κάνουμε «με όρεξη και μεράκι».

• ΥΓΕΙΑ & ΑΣΦΑΛΕΙΑ :
Πάνω απ’ όλα ενδιαφερόμαστε και φροντίζουμε να γίνεται πραγματικότητα η υγεία και η ασφάλεια των πελατών/χρηστών/συνεργατών καθώς και των εργαζομένων μας. Πρωταρχικό μας μέλημα σε κάθε νέα συνεργασία είναι η άμεση ασφάλιση ανελκυστήρα και ανθρώπου.

• ΠΡΟΟΔΟΣ:
Διαρκώς προσπαθούμε να προοδεύουμε. Δε μένουμε στάσιμοι, μαθαίνουμε, εξελισσόμαστε και βελτιωνόμαστε σε όλους τους τομείς, κυρίως στην ποιότητα και την εξυπηρέτηση. «Αφουγκραζόμαστε» τις ανάγκες των πελατών μας εξατομικεύοντας τις απαιτήσεις τους. Η επιχειρηματική μας δράση συνδέεται με μία διαρκή προσπάθεια να λειτουργούμε πρώτα και πάνω από όλα με αίσθημα δημόσιας ευθύνης απέναντι σε όλους εσάς που μας εμπιστεύεστε, και στους συνεργάτες που μας επέλεξαν.

• «ΚΑΛΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ» :
Κάνουμε αυτό που υποσχόμαστε, όπως το υποσχόμαστε και στον χρόνο που το υποσχόμαστε.